MV Review: G.L.A.M.S – Forgive Me

MIKARU is momenteel met zijn project G.L.A.M.S aan het touren door Europa ter promotie van het nieuwe album ‘A QUEEN OF THE NIGHT’ en heeft 3 nieuwe muziekvideo’s online gezet. Forgive Me is er een van!

De muziekvideo is in het geheel duister met donkerblauwe tinten. De video bestaat uit alleen bandshots, maar er word genoeg gewisseld tussen de beelden.De kledingstijl in deze video doet erg denken aan de wat oudere visual kei stijl. Ook lijkt MIKARU met zijn hoektanden en bewegingen op een vampier. Niet alleen de video ziet er duister uit, maar ook dit nummer is wat duisterder als je kijkt naar de andere nummers van het album. Het lied heeft een goed tempo en verveelt niet, en instrumentaal is er genoeg variatie om erop los te gaan. Ook wordt er gezongen in het Engels, net zoals in de andere nummers.

De muziekvideo Be Alone is een mooi contrast tegenover Forgive me. Hier wordt lichte kleuren in gebruikt en is de muziek iets rustiger. Ook speelt MIKARU mee op zijn akoestische gitaar. Let’s Fly Away to the Stars is alleen MIKARU (dus geen andere bandleden) te zien waar hij een liefdeslied zingt voor een vrouw, die ook een paar keer in beeld komt. Al met al 3 hele verschillende video’s!

De muziek video Forgive me zit het beste in elkaar; de muziek, sfeer, kleurgebruik, en de outfits van alle bandleden passen erg mooi als een geheel. Het is mooi gedaan met de achtergrond die rustig overkomt en dat is fijn voor de ogen gezien er veel beeldwisselingen zijn.

Score: 70/100

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?