ONE OK ROCK kondigt Noord-Amerikaanse en wereldtour aan

ONE OK ROCK gaat het druk hebben deze zomer! De band heeft een tour aangekondigd in Noord Amerika en daarbij een wereldtour later dit jaar. Beide tours dragen de titel van het album AMBITIONS, het achtste album van de band.

De tour in Noord Amerika gaat van start in juli en bevat bijna 30 shows, met optredens van speciale gasten Set It Off en Palisades. Verder treedt ONE OK ROCK een aantal shows op met Linkin Park. De wereldtour gaat eind augustus van start in Verenigd Koninkrijk met shows op het Reading Festival en Lees Festival. Verder zijn er shows in Rusland, Zuid Amerika en Australie gepland. Maar afgelopen week werd er een show op het Czad Festiwal in Polen toegevoegd aan de planning. Het is onduidelijk of er nog extra (Europese) data aan de wereldtour toegevoegd worden.

Eerder dit jaar bracht de band het album Ambitions uit en deze bevat bevat een aantal samenwerkingen, waaronder met Avril Lavigne en 5 Seconds of Summer. Het album werd uitgebracht in een Japanse en internationale versie, de laatste versie kwam uit via de Amerikaanse label Fueled by Ramen waar de band sinds 2016 bij hoort.

Bron: ONE OK ROCK

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?