Vijf weekenden Tokyo Summer bij de TonTon Club

Duke of Tokyo en de TonTon Club zullen vijf weekenden lang het sfeervolle en over-de-top Tokyo naar Amsterdam halen voor een ‘Tokyo Summer’. De locatie is op TonTon’s terras in het Westerpark. Duke of Tokyo zorgt voor de karaoke en verder kun je je vergapen aan de versiering, genieten van de sake cocktailes, Japanse BBQ, muziek en meer. De toegang is gratis.

Tokyo Summer door Duke of Tokyo en TonTon Club
Tokyo Summer door Duke of Tokyo en TonTon Club

De weekenden zijn als volgt gepland:

23 juni 17:00 uur & 24 juni 14:00 uur
07 juli 17:00 uur & 8 juli 14:00 uur
21 juli 17:00 uur & 22 juli 14:00 uur
04 augustus 17:00 uur & 05 augustus 14:00 uur
18 augustus 17:00 uur & 19 augustus 14:00 uur

De TonTon Club is een speelhal met diverse locaties in Amsterdam, waar je diverse spellen kunt spelen, te denken aan arcade, Dance Dance Revolution tot aan muntenschuiven en air-hockey. De arcadekasten én keuken vertegenwoordigen een bijzondere mix tussen Japan en Amerika. Leuk om te weten: elke dinsdag is het ramendag bij TonTon West. Duke of Tokyo is een prive karaoke pop-upruimte, waar je lekker de longen uit het lijf kunt zingen. Begonnen in 2016 is de Duke of Tokyo tegenwoordig met twee karaokewagens (en meer) her en der te vinden op evenementen.

Niet bekend met TonTon Club en/of in Amsterdam? Het adres van TonTon Club West is Polonceaukade 27.

Bron: Duke of Tokyo en De TonTon Club

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?