14 jaar AVO: alle video’s op een rij!

In mei werd de 14de verjaardag van AVO (Forum) gevierd. In deze maand zijn zoals vorig jaar weer divsere video’s online gekomen. Sinds dit jaar kunnen we ook zeggen dat het een traditie is, en mocht je dit jaar geen video gemaakt hebben, dan is er volgend jaar weer een kans!

In dit artikel kun je alle video’s nog even bedanken van diegene die AVO hebben gefeliciteerd, want het werd zeer gewaardeerd. Vorig jaar kwamen er meer video’s online, dit had vooral te maken met de voorbereidingen voor Formula Cosplay Europe, waardoor er minder tijd was om mensen op te trommelen om een video te maken. Toch ben ik blij met dit aantal, gezien ik niet had verwacht dat er toch een aantal mensen het leuk vonden om een video te maken! Dank!

Ik ga niet weer een lang verhaal schrijven over hoeveel AVO voor mij betekent, dat is onder andere hier al te lezen, maar ik vind het fijn dat jullie het ook dit jaar zo goed met mij wilden meevieren!

Zoals gezegd: een traditie is geboren, en we gaan volgend jaar weer om video’s vragen! Doe je mee?

Volgend jaar bestaat AVO 15 jaar, naast een serie aan video’s, wat zien jullie nog meer gebeuren om AVO’s 15de verjaardag goed te vieren? Laat van je horen!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?