Kikagaku Moyo gaat voor een ronde twee door Europa

This post is also available in: English

Kikagaku Moyo was vorige maand nog aan het touren door Europa, dat beviel blijkbaar erg goed, want de tweede Europese tour van dit jaar is een feit voor deze band!

De tour start begin augustus en zal doorgaan tot begin september, en bevat diverse shows in Nederland en een show in België. Zoals de vorige Europese tour, is deze tour weer heel uitgebreid met in totaal 27 shows in landen zoals Hongarije, Polen, Oostenrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Zelfs de noordelijke landen zoals Noorwegen, Denemarken en Zweden worden niet overgeslagen. Ook Spanje staat uitgebreid op de planning.

Bitterzoet staat op de planning voor de band op donderdag 31 augustus. Voor € 11,00 inclusief lidmaatschap kun je genieten van de show. Om 20.00 uur gaan de deuren open en de band start een uur later. Voorprogramma is The Volcano Boys. Een dag later, op vrijdag 1 september, treedt de band op in Le Bunker in Brussel, met als voorprogramma Bear Bones en Lay Low. Kosten voor deze show is € 10,00. Reserveren is aanbevolen door te mailen, meer informatie in het Facebookevenement. De start is om 20.00 uur en het eindigt rond 23.00 uur. Op zaterdag 2 september zal de band op het festival Into The Great Wide Open spelen, dat festival is geheel uitverkocht.

Bron: Guruguru Brain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?