SOUNDWITCH op Europese Tour 2017: EROTICA SHOW

This post is also available in: English

De band SOUNDWITCH heeft aangekondigd in eind september en begin oktober naar Europa te komen voor een tour. Het zal voor het eerst zijn dat de band in Europa gaat touren. De tour draagt de titel SOUNDWITCH tour EROTICA SHOW in Europe 2017, vernoemd naar de laatst uitgebrachtte single EROTICA.

Er zijn nog een aantal tourdata waarvan de locatie nog bekend gemaakt moet worden, maar het is bekend dat de band drie optredens zal geven op RETRO MIA, het retro-evenement van Made in Asia.

De tour zal niet al te lang zijn, maar de band beloofd dat het ‘power-packed’ zal zijn met edgy muziek en de beste dark disco. De band brengt sinds 2005 gothic rockmuziek uit met een flinke dosis electro. Het concept van de band is gelinkt aan wicca, een aan de natuur gekoppelde neoheidense religie, ook wel gezien als een georganiseerde vorm van (witte) hekserij. De band heeft diverse albums uitgebracht, waaronder WICCAHOLIC, GROTESCA en Romanesque.

Bron: SOUNDWITCH

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?