IBASHO organiseert Japan Market

This post is also available in: English

Om de vreugde van de Japanse cultuur en IBASHO’s nieuwe toevoegingen te voeren, zal IBASHO de deuren openen op 5 en 6 augustus 2017. De galerie heeft lokale adressen voor Japanse producten gevraagd om samen te werken en presenteert een Japanese Market op zaterdag 5 augustus, de dag van de Museumnacht in Antwerpen.

De tentoonstelling Female Force from Japan kan bezocht worden en bezoekers kunnen in de IBASHO’s boekenwinkel terecht voor boeken, de winkel is net geopend. Om deze opening te vieren, wordt er 10% korting gegeven op alle boeken die dat weekend verkocht worden. IBASHO zal open zijn op zondag 6 augustus van 14.00 tot 18.00 uur. Tijdens de Japan Market is het mogelijk om sake, keramiek, sushi, yakitori, Japans bier en thee te kopen.

De galerie IBASHO is te vinden aan de Tolstraat 67 in Antwerpen, heeft gratis toegang. Tijdens de zomerperiode is de galerie geopend op afspraak. De zomerperiode duurt tot en met 6 augustus, daarna zal een nieuwe tentoonstelling van start gaan.

Bron: IBASHO

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?