Minami Deutsch gaat uitgebreid touren door Europa

This post is also available in: English

De kraut rock band Minami Deutsch (南ドイツ) gaat op Europese tour in september en oktober van dit jaar. De band heeft een zeer uitgebreide tour gepland met Swamp Bookings. De tour bestaat uit 40 tour data.

De band trapt de tour af op donderdag 14 september in OCCII, een dag later op vrijdag 15 september is de band live te zien in de Worm, waar ook een voorproefje van CAMERA JAPAN te zien zal zijn. Kaartjes voor beide shows zijn hetzelfde geprijsd, namelijk € 6.00 per kaartje. Er is geen voorverkoop voor de OCCII, alleen aan de deur. In de OCCII gaan de deuren om 20.30 uur open en zal de support act Supersonic Blues zijn. De show in de Worm begint om 20.30 uur. Deuren gaan open om 20.00 uur. Mochten deze twee data je niet uitkomen, dan kan je de band een maand later nog zien in de Effenaar in Eindhoven op 12 oktober. Deze donderdagavond heeft een interessante line-up, gezien de band zal optreden met Acid Mothers Temple en S.T. Cordell. Een kaartje kost € 16,00 en de show gaat van start om 20.00 uur. Daarna vertrekt de band richting Antwerpen voor het festival Desertfest. Church of Misery zal ook spelen op Desertfest in Antwerpen.

De band werd gestart in 2014 door Kyotaro Miula (gitaar, zang en synthesizer), Minami Deutsch maakt muziek dat geschikt is voor de liefhebbers van Neu!, Harmonia, en Kraftwerk. De band zit bij de label GuruGuruBrain – gestart door de bandleden van de psychedelische rock band Kikagaku Moyo – en heeft in september 2015 voor het eerste wat uitgebracht, een zelfgetitelde LP, in de tussentijd kwam de band ook nog met een EP Tunnel / New Pastoral Life en dit jaar kwam er een heruitgave van de zelfgetitelde LP, maar nu in CD-vorm. Naast Kyotaro Miula, bestaat Minami Deutsch uit gitarist Taku Idemoto en bassist Keita Ise.

Bron: Minami Deutsch via GuruGuruBrain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?