Fotoverslag: Gyaru Festival x Deshima Sounds 2017

This post is also available in: English

Gyaru Festival, een heel nieuw evenement van Gyaru Lovers Events in samenwerking met Deshima Sounds, werd 22 juli gehouden in Dynamo. Een tijdje terug werd Dynamiccon hier ook gehouden, echter gebruikte de organisatie van Gyaru Festival, GalFes verkort, zelf alleen de basement voor hun evenement. Kijkend naar het bezoekers aantal en de activiteiten die plaats vonden is dit de juiste keuze geweest, ondanks de naam was natuurlijk wel iedereen welkom.

Er was een Bring & Buy waar mensen in de J-Fashion community hun kleding konden verkopen, daarnaast stonden Ichigo Shop en iCutie met stands. Dan had je nog een J-Fashion show die natuurlijk niet kon missen, een actieve parapara workshop, de Gaijin Gyaru Awards, en als laatste deshima sounds om de gezellige sfeer door te laten gaan tot 11 uur!

Over het geheel gezien was het evenement heel gezellig en de activiteiten pasten ook perfect bij de bezoekers alleen zag je wel duidelijk dat er bijna alleen gyaru’s waren. Mocht de organisatie volgend jaar terug komen en meer verschillende bezoekers willen trekken, dan kunnen ze misschien meer promoten op Facebook aangezien dit vrij weinig en laat gedaan werd dit jaar.

Fotografie: Vi Young

Kuro

Evenement verslaggever en fotograaf voor AVO Blog

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?