Eerste Europese tour voor Behind the Shadow Drops

This post is also available in: English

Behind the Shadow Drops, het nieuwe soloproject van MONO’s Takaakira ‘Taka’ Goto, heeft de allereerste Europese tour aangekondigd. De tour begint in oktober en bevat 17 tourdata.

De tour draagt de titel H a r m o n i c, welke ook de titel is van het debuutalbum die op 22 september wereldwijd uitgebracht zal worden via Temporary Residence. Het soloproject werd gestart in 2016, in juli van dit jaar kwam de digitale single Positive Shadow, Negative Light uit.

De tickets voor de shows zijn vanaf vandaag te koop. Op woensdag 4 oktober zal het optreden plaatsvinden in N.E.S.T in Gent. De deuren openen om 19.30 uur en een kaartje kost in de voorverkoop € 12,00 (exclusief servicekosten). Een dag later, op donderdag 5 oktober, zal het optreden plaatsvinden in de Oefenbunker in Landgraaf. De show begint om 20.00 uur en een kaartje kost in de voorverkoop € 10,00.

Bron: Behind the Shadow Drops

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?