AnimeCon blijft in het World Forum in 2018

This post is also available in: English

De grootste animeconventie van Nederland, Animecon, liet de bezoekers lang in spanning wanneer de volgende editie zou gaan plaatsvinden. Maar het is dan nu toch bekend!

Bij de eindceremonie van de 2017-editie, afgelopen juni, werd nog benadrukt dat de locatie misschien wel te klein zou zijn geworden, want er werd gezegd: “Jullie zijn er met te veel.” Dit zorgde voor vele geruchten, want zou de conventie dan toch moeten gaan verhuizen naar een grotere locatie?

Toch zal de 2018-editie plaatsvinden in het World Forum in Den Haag, de locatie van de afgelopen jaren van de conventie. Deze editie zal groots gevierd worden, gezien het zal gaan om de 20ste verjaardag van de conventie. De datum is vastgezet op 15 tot en met 17 juni, en het thema is aardig koninklijk te noemen: Queens of the Round Table.

De kaartverkoop gaat vrijdag 1 september van start via YourTicketProvider, deze datum geldt ook voor de start van het boeken van de hotelkamers via ITO Tours.

De organisatie, J-POP Foundation, geeft nog excuses voor de late kennismaking, maar gezien het gaat om de 20ste verjaardag van AnimeCon, moest het zeker zijn dat de locatie goed genoeg zijn voor de aankomende editie.

Bron: AnimeCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?