DynamicCon komt met een tweede editie in 2018

This post is also available in: English

Kort voordat Abunai! 2017 van start ging, werden er een aantal aankondigingen naar buiten gebracht van nieuwe edities van conventies. DynamicCon was de eerste in het rijtje van conventies die liet weten dat er een volgende editie zou komen. Na de eerste editie smaakte het naar meer voor de organisatie en de tweede editie staat gepland op zondag 21 januari 2018 op dezelfde locatie als vorig jaar: Dynamo Eindhoven.

De organisatie laat weten dat ze druk bezig zijn om weer een vol programma te bieden. Verder zal de prijs voor de ticket hetzelfde zijn als de vorige editie, namelijk € 20,00 voor een ticket en € 30,00 voor een duo ticket.

De 2017-editie van Dynamiccon vond eerder dit jaar plaats, en had diverse gasten zoals Kinpatsu Cosplay en Stefanie Joosten, de stem van Quiet uit Metal Gear Solid 5.

Bron: DynamicCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?