YaYCon komt terug in 2018

This post is also available in: English

Kort voordat Abunai! 2017 van start ging, werden er een aantal aankondigingen naar buiten gebracht van nieuwe edities van conventies. YaYCon liet in eerste instantie weten dat de nieuwe datum en thema voor de aankomende editie tijdens Abunai! aangekondigd zou worden. De liefhebbers van yaoi en yuri hoefde dit keer niet twee jaar te wachten op een nieuwe editie.

Zaterdag liet de conventie weten dat de nieuwe editie gaat plaatsvinden op zondag 11 februari 2018 en als thema Let’s get physical heeft. De locatie voor de achtste editie is nog steeds ICOONtheater in Amersfoort. De focus van het thema ligt op sport anime en het wijdverbreide shipping, netals echt fysiek gaan worden. De yaoi en yuri conventie is voor iedereen die ouder is dan 16 jaar, en zal zoals elk jaar de gender en seksualiteit in de Japanse popcultuur verkennen.

De conventie zal de komende maanden meer informatie geven over het programma, daarbij zal de kaartverkoop binnenkort van start gaan.

Tijdens de afgelopen editie hing de liefde in de lucht, met diverse activiteiten die het thema ondersteunde.

Bron: YaYCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?