Deviloof heeft plannen om naar Europa te komen in 2018

This post is also available in: English

De visual kei metalband Deviloof heeft laten weten dat ze plannen hebben voor een Europese tour in 2018. De band liet dit weten door middel van een tweet afgelopen vrijdag 1 september, na een pauze gehad te hebben die een aantal maanden duurde. De band heeft naast de tourplannen, een aantal muziekvideo’s en een volledig album in de planning staan.

Momenteel is niet duidelijk welke tourorganisatie de Europese tour gaat organiseren, of wanneer de band richting Europa zal gaan. Vooralsnog moeten de Europese fans wachten op nieuws van de band via de social media.

Naast alle aankondigingen heeft de band ook een nieuw logo gepresenteerd. Het logo is ontworpen door Toshihiro Egawa, die ook ontwerpen heeft gemaakt voor onder andere BABYMETAL, Suicide Silence en SiM.

In september 2015 kwam de band met de allereerste muziekvideo Ruin, en zorgde er meteen voor dat de band bekend kwam te staan als een extreme metal band.

De band bestaat uit zanger Keisuke, gitarist Seiya, bassist Taiki en drummer Hiroto. Sommige bandleden zaten eerder in de metalcore band All Must Die. Sinds de band onder de naam Deviloof actief is, heeft de band het mini-album PURGE uitgebracht, en een aantal singles.

Bron: Deviloof

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?