Japan Music Party 2017 met T.M.Revolution en JAM Project

This post is also available in: English

Na een geslaagde eerste editie slaat AmuseLantis Europe de handen ineeen met Prime Productions en Japan FM om een tweede editie van Japan Music Party te organiseren. De datum staat vast op vrijdag 8 december in Le Trianon in Parijs. Dit jaar mogen de liefhebbers van Japanse muziek weer JAM Project verwelkomen, de groep was vorig jaar ook op Japan Music Party te gast. Naast JAM Project zal T.M.Revolution optreden op het festival. Het is voor de eerste keer dat de singer-songwriter op zal treden in Europa, al is hij wel in Europa geweest toen hij nog de zanger was van de band Abingdon Boys School.

Reguliere kaartjes voor het festival kosten € 45,00 en kom je binnen om 19.00 uur. Wil je vervroegd naar binnen, dan betaal je € 50,00. Hiermee kom je 15 minuten eerder binnen dan met een regulier kaartje. Voor de VIP betaal je € 150,00 en kom je binnen om 18.30 uur. Naast vervroegd binnenkomen, krijg je een exclusieve armband, een high five sessie met alle artiesten, een setlist met de handtekeningen en exclusieve goodies. De show gaat van start om 20.00 uur. De kaartverkoop begint om woensdag 6 september om 10.00 uur.

Amuse is een bedrijf die alle activiteiten en ontwikkeling van muzikanten in Japan op zich neemt, denk maar aan image management, promotie, productie van shows, het beheer van rechten en creëren van entertainment. Lantis, een muzieklabel, is verbonden met Namco Bandai Holdings en gespecialiseerd in het produceren van anime, videogames en seiyu. De vorige editie van Japan Music Party vond plaats in november 2016 en was verspreid over twee dagen met optredens van JAM Project, SIRO-A en FLOW.

Bron: Japan Music Party

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?