CRYSTAL LAKE plant tour in Verenigd Koninkrijk

This post is also available in: English

Naast dat CRYSTAL LAKE op het Duitse festival MoreCore gaat optreden eind oktober, heeft de metalcore band plannen om te touren in het Verenigd Koninkrijk. Deze tour is een headlining tour, waarbij de band samen met speciale gasten Aviana en All Faces Down gaat optreden.

CRYSTAL LAKE is viert hun 15de verjaardag groots met een nieuwe single, getiteld APOLLO, een eigen festival in Tokyo, en voor het eerst een headlining tour door het Verenigd Koninkrijk. Het festival die de band gaat organiseren draagt de naam TRUE NORTH Festival en zal op 21 oktober plaatsvinden, een aantal dagen later zal de band in het Verenigd Koninkrijk touren. CRYSTAL LAKE heeft voor het TRUE NORTH Festival 15 van hun meest favoriete bands uitgenodigd om op te treden. Het zijn bands die niet alleen uit Japan komen, maar ook de Verenigde Staten (Fit For A King) en Taiwan (Emerging from the Cocoon), maar ook coldrain, SHADOWS, SAND en NOCTURNAL BLOODLUST.

TRUE NORTH is de titel van het album die eind 2016 uitkwam. CRYSTAL LAKE bestaat uit zanger Ryo, gitaristen YD en Shinya en drummer Gaku. De band formeerde in de zomer van 2002 en was hevig beinvloed door de midden jaren 80 hardcore muziek. Zanger Ryo zit sinds 2012 in de band, na het vertrek van Yusuke. Sindsdien is de band flink actief geweest met het uitbrengen van nieuwe releases en optredens.

Bron: JPU Records

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?