Esprit D’Air supportact voor The Birthday Massacre in O2 Academy Islington

This post is also available in: English

Esprit D’Air, gevestigd in Londen, heeft onlangs aangekondigd dat zij de speciale gasten zijn die The Birthday Massacre gaat ondersteunen op 24 oktober in de O2 Academy Islington in Londen, welke onderdeel is van de Under Your Spell tour.

Kai, de zanger en gitarist van Esprit D’Air had het volgende te vertellen over de opkomende show: “Ik kan er heel erg naar uit om een van mijn favoriete bands te steunen bij hun opkomende show in Londen. Ik ben een keer 7 dagen op tour geweest met The Birthday Massacre vorig jaar, toen ik de bassgitaar speelde in de band Stereo Juggernaut, welke mijn goede vrienden zijn. Het was een geweldige ervaring en een grote eer om support act te zijn voor The Birthday Massacre op het podium, nu met Esprit D’Air.”

Kaartjes voor de show kunnen alvast gekocht worden via deze pagina.

Esprit D’Air heeft recentelijk hun nieuwe album, Constellations, uitgebracht welke wereldwijd digitaal te verkrijgen is, maar ook in winkels in Europa, Japan en de Verenigde Staten.

Verder gaat Esprit D’Air ook nog op tour in het Verenigd Koninkrijk, volgend jaar februari om de nieuwe release te promoten.

Bron: Greater PR

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?