LOKA maakt tourdata Europese tour 2017 bekend

This post is also available in: English

Na de aankondiging van de tour in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, heeft rockband LOKA dan nu ook de Europese tourdata bekend gemaakt. De tour werd even terug al bekend gemaakt, maar de fans werden lang in spanning gehouden.

De tour bestaat uit 10 data met als startdatum 16 november, en bestaat uit shows in onder andere Brussel, Luik en Amsterdam. De show in Amsterdam wordt georganiseerd door AVO zelf. De Europese tour is onderdeel van de GRIP THE WORLD TOUR 2017 die al plaatsgevonden heeft in Japan en de Verenigde Staten en wordt georganiseerd door REALive.

Op het YouTube kanaal van Cross The Limit Records zijn de avonturen van LOKA in de Verenigde Staten terug te zien, evenals How To Play video’s, muziekvideo’s en livevideo’s.

Eerder dit jaar heeft LOKA nog een interview gehad met AVO Blog over de groei van de band, samenwerkingen en de toekomst.

Bron: LOKA

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?