Nobuo Yamada naar RETRO MIA 2017

This post is also available in: English

Nobuo Yamada, beter bekend onder zijn artiestennaam NoB, zal aanwezig zijn voor drie exclusieve concerten tijdens RETRO MIA, op 7 en 8 oktober, en tijdens RETRO MIA NIGHT op 6 oktober.

De Anisong zanger was een voormalig zanger van de band Make-Up, die startte in 1983, waarmee hij diverse liedjes voor de anime Saint Seiya had opgenomen, inclusief de eerste openingslied Pegasus Fantasy en eindlied Blue Forever. Pegasus Fantasy werd een wereldhit. Tegenwoordig is Nobuo Yamada actief in de band DAIDA LAIDA.

Naast het optreden van Nobuo Yamada, is er ook een optreden van de band SOUNDWITCH die ook driemaal te zien zal zijn op het evenement. Verder is de mangaka, illustrator en draaiboekschrijver Yoshitoshi ABe te gast bij RETRO MIA. Hij is bekend van de cult serie Serial Experiments Lain, maar ook NIEA_7 en Haibane Renmei. Hij zal signeersessies geven op zaterdag en zondag. Ook zijn Sumiko Tanaka en Michiko Makina, bekend van BIOMAN, welke eind jaren ’80 te zien was tijdens de Franse televisieprogramma Club Dorothée. De serie is te vergelijken met Super Sentai of Power Rangers. Beide dames zullen signeersessies geven op de zaterdag en zondag.

Kosten?

RETRO MIA vindt plaats in de Belgische plaats Namen in Namur Expo. Op zaterdag en zondag is het geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De RETRO MIA NIGHT start om 19.00 uur tot middernacht en voor het luttele bedrag van € 5,00 (mits je het kaartje in de voorverkoop haalt) kun je vier concerten bijwonen met Nobuo Yamada, SOUNDWITCH, RETRO WARRIOR KULT en EPIC PIXEL BATTLE. Daarnaast kun je meedoen met een retro quiz, karaoke en mini-wedstrijd. Voor RETRO MIA zelf betaal je € 10,00 in de voorverkoop en betaal je € 12,00 aan de deur.

Bron: RETRO MIA

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?