Dhidalah maakt data Europese tour 2017 bekend

This post is also available in: English

Iin maart werd bekend dat de experimentele Space Heavy Rock band Dhidalah naar Europa zou komen dit jaar voor een tour. Het einde van het jaar nadert langzaam, maar de band heeft dan toch de tourdata bekend gemaakt. De tour zal plaatsvinden in December en heeft een aantal interessante shows gepland staan in België en Nederland.

Op zaterdag 9 december start de tour met een show in Water Moulin in Doornik (Tournai). Dhidalah krijgt support van URUK, en de deuren openen om 19.45 uur, maar meer dan dat is nog niet bekend. Een dag later zal de band optreden in Magasin 4, voor € 8,00 ben je binnen. De show start met Topanga om 20.00 uur. De show in OCCII, op donderdag 14 december, kost € 7,00. De deuren gaan open om 20.30 uur, de show start om 21.00 uur met de Haagse band Supersonic Blues als support act.

Dhidalah is sinds 2007 actief en bestaat uit bassist Gotoh, gitarist Ikuma Kawabe en drummer Konstantine. Sinds Ikuma actief was in Church of Misery als gitarist, kwam het trio achter de connectie van de instrumentele heavy psychedelische muziek en de doom metal van Church of Misery. Uiteindelijk is de muziek die zij produceren een mix van space kraut rock die heavy doom ontmoet. De naam komt van de mythologische reus Daidarabotchi, waarvan werd geloofd dat hij bergen en land kon maken met zijn enorme omvang.

Bron: Dhidalah

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?