Europese tour 2017 voor Sundays & Cybele

This post is also available in: English

Sundays & Cybele heeft een Europese tour gepland staan en heeft de tourdata bekend gemaakt. De tour begint in november en gaat door tot en met het midden van december. In totaal zijn er 31 shows opgenomen in de tourplanning.

Voor de muziekliefhebbers in Nederland en België is er goed nieuws, gezien er een hand vol aan data gepland staat in deze twee landen.

Nog niet alle gegevens zijn bekend van deze shows. Op woensdag 15 november zal de band optreden in Afsnis Bij St Jacobs in Gent. Een dag later zal de band optreden in het Eindhovense Stroomhuis. Vrijdag 17 november zal de band optreden in de kelder van Q-Factory in Amsterdam. Een kaartje kost € 9,00 en de deuren openen om 20.30 uur. Zaterdag 18 november zal de band optreden in Skatepark Pier 15 in Breda. De show van zondag 19 november in Rotterdam heeft nog geen podium bevestigd staan, maar wel is bekend dat de band een dag later in Le Chaff in Brussel zal optreden. Het beste is om de Facebook pagina van Sundays & Cybele in de gaten te houden, of die van de locaties, om alle informatie te verkrijgen.

Sundays & Cybele (– シベールの日曜日, Cybele no Nichiyobi) is een psychedelische band uit Hokkaido en is actief sinds 2004. De bandmaa komt van een beruchte Franse film. De band bestaat uit zanger en gitarist Kazuo Tsubouchi, gitarist Yoshinao Uchida, bassist Shota Mizuno en drummer Shotaro Aoki. Tsubouchi is diegene die alle muziek voor de band schrijft en laat zich inspireren door de Japanse psych rock uit de jaren 1960 en 1970. Dit jaar kwam de band met de releases Enter the time mirror en Chaos & Systems. De label Guruguru Brain liet weten dat het album Gypsy House wordt heruitgegeven op 22 oktober.

Bron: Sundays & Cybele

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?