Europese tour ZIZ, SPEECIES & lloy

Leuk nieuws voor fans van ZIZ, SPEECIES en/of lloy. Deze drie bandjes gaan met z’n drieën Europa in voor een aantal concerten.

De tour zal plaatsvinden van 23 november tot en met 2 december en heet -HUMAN PLANTS ARE ECCENTRIC DISCHARGE-. Het gaat om een gemixte tourplanning; op sommige data treden niet alle bandjes gezamelijk op.

Helaas zullen de bands Nederland niet aandoen, maar zullen ze op het vijfjarig jubileumfeestje van Ramen Events in Brussel optreden. Op 1 december treden ze alledrie op in de LR6. Kaartjes voor deze avond ‘“THE DARK MESSENGER” – 5th Anniversary of Râmen Events‘ kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur 12 euro.

De eerste band start om 10 uur, maar vanaf 9 uur kan je een (foto)tentoonstelling bekijken over Ramen Events. De avond duurt tot 1 uur.

ZIZ is de nieuwe band van ex-MALICE MIZER Közi. SPEECIES is een electro, new wave band uit Osaka. En lloy is een gothic rock band met een electro tintje uit Tokyo.

ZIZ
http://www.kozi-info.com/
https://twitter.com/ZIZofficial
http://www.facebook.com/ziz.jp
SPEECIES
http://www.speecies.com/
lloy
http://lloy.jp/
http://www.tacuara.net/#!__intro/lloy

Bron: Blog yuko-kat (lloy) 

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?