AVO Q&A #1: Hello Kitty

Het is nu echt hoog tijd om de vragen van onze leden te gaan beantwoorden! Er zaten heel wat leuke vragen tussen! Als eerste koos ik een vraag uit van Troetelbeer (lid van het forum). Ook Fran en Spitch TVB zullen hun vragen gaan beantwoorden!

De vraag: Houden jullie van Hello Kitty, en zo ja, wie heeft er de apple of de bamboo collectie compleet?

Hello Kitty? Dat schattige figuurtje van Sanrio?

Natuurlijk ben ik fan! Ik heb zelf geen volledige collecties in mijn bezit. Wat heb ik dan wel?


Een horloge, alleen mist hij nu een steentje dat is losgekomen tijdens het dragen. Jammer genoeg on ik geen foto maken van mijn eigen horloge, omdat ik hem zo goed heb weggestoken dat ik hem niet meer terugvind. Wedden dat ik hem volgende week wel tegenkom? Ik vond wel een promo-afbeelding van de horloge in kwestie!


Enkele knuffeltjes. Niet allemaal ‘echt’ zoals de echte fans waarschijnlijk wel zullen merken. Mij maakt dat allemaal niks uit, want het zijn gewoon allemaal schattige Kitty’s, die ik één voor één gegrepen heb op de kermis. =D

En niet te ontbreken…


Dit is mijn Hello Kitty dekentje dat ik vorig jaar cadeau kreeg van vriendlief op de Made in Asia beurs. Hij ligt momenteel weer op de zetel, om mijn avondjes onder door te brengen. Het is een lekker zacht en warm dekentje <3

 

Ben ik dan een grote fan? Ja, toch wel, ondanks dat ik geen gigantische collectie kitty’s bezit. Maar je moet het zo zien… Ik ben fan van ver alles wat schattig en lief is ;) Zowel levende beestjes als knuffeltjes… Dekentjes met schattige afbeeldingen, je kan het zo gek niet bedenken. Mijn bed ligt VOL met knuffels, op de zetel zit ik steevast onder een fleece dekentje, vaak met schattige tekening, van Mickey tot Kitty tot Samson XD

Zijn er onder onze lezers nog liefhebbers van Hello Kitty (en haar vriendjes bij Sanrio)?

Wat heb jij in je collectie? :)

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

2 gedachten over “AVO Q&A #1: Hello Kitty

 • 12 november, 2012 om 19:29
  Permalink

  Leuk antwoord!
  Haha, ik had niet verwacht dat de Q&A er ooit nog zou komen. Deze nieuwe blog is een ideaal platform om dergelijke vragen te behandelen. :)
  Ik bezit zelf helaas niets (meer) van Hello Kitty en ik gok niet dat dat nog snel gaat gebeuren, maar het is wel een leuk figuurtje natuurlijk.

  Reactie
  • 12 november, 2012 om 21:37
   Permalink

   We speelden al lang met het idee van een blog :) En de Q&A was leuker voor een blog dan voor op het forum zelf, dan konden we er echt wat leuk van maken!

   Verwacht je zeker nog aan de andere vragen, zowel van mij als van Spitch en Fran =D
   Langzaam maar zeker, raken de vragen door iedereen beantwoord!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?