Râmen x JaME: Bands Contest – Tijd om te gaan stemmen

In september werd bekend dat Râmen Events en JaME de handen ineen hadden geslagen voor een samenwerking om kleine Japanse bandjes een kans te geven om op te treden in Europa.

Diegene die winnen zullen van 7 maart tot 2 april 2013 touren in Europa. En ze krijgen de kans om een Europese versie van een CD uit te brengen. Dit zijn enkele dingen wat de winnende band zou kunnen winnen. Een mooie kans voor indie bands die graag naar Europa willen.

Aanmelden kon tot 15 november 2012 en hieronder zijn de aanmeldingen te lezen van de bands. In totaal hebben 20 bands zich aangemeld.

1. Birth of sixx-6-
2. UCHUSENTAI NOIZ
3. Tsubasa Imamura
4. Kaku Shota
5. Orochi
6. NOAHTIC
7. Merging Moon
8. sForzato
9. Hero Nakamura
10. grace period
11. GalapagosS
12. Frederic
13. DALATH
14. birds melt sky
15. Ann
16. DESTROIC
17. [MU:]
18. VELVET ECLIPSE
19. ASIAN・PANDAMONKEYS・SPECIAL
20. Tecimerico

Stemmen kan als volgt: Klik op deze link en scroll helemaal naar beneden. Onderaan de pagina staat een poll en kan je stemmen op 1 band. Stemmen kan tot 5 december 2012.

Om de keuze makkelijker of juist moeilijker te maken heeft Râmen Events muziek geplaatst op hun officiële Facebook pagina, zodat iedereen kennis kan maken met de muziek van alle bands. Heel veel succes met kiezen!

Bron: Officiële Facebook Râmen Events & Officiële website Râmen Events

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Râmen x JaME: Bands Contest – Tijd om te gaan stemmen

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?