Râmen x JaME: Bands Contest – De winnaar is bekend!

Tot afgelopen 5 december kon er gestemd worden op de deelnemers van de Râmen x JaME Bands contest. De winnaar is net bekend gemaakt door Râmen Events.

In totaal zijn er meer dan 3000 stemmen uitgebracht, maar er is er maar één de winnaar. Met 17% van de stemmen heeft de “samurai rockband” band OROCHI de bands contest gewonnen.

Er is een top 3 bekend gemaakt:

1. OROCHI : 17% of the votes
2. DALATH : 12%
3. UCHUUSENTAI NOIZ : 11%

OROCHI zal touren van 7 maart tot 1 april 2013. Er zijn al diverse data bekend in landen als België, Frankrijk, Zwitserland en Oekraïne. Maar er zullen nog veel meer data bekend gemaakt worden.

Daarnaast zal Râmen Events contact houden met diverse bands die meededen aan de wedstrijd. De kans kan groot zijn dat we deze bands ook mogen verwelkomen in Europa. Meer dan 20 bands uit Japan van divsere muziekgenres deden mee aan deze wedstrijd met de wens om naar Europa te komen en hun muziek te delen. Wie weet mogen wij ze snel mogen verwelkomen in Nederland en België. Maar eerst is OROCHI aan de beurt!

Bron: Râmen Events Officiële Facebook & Râmen Events Officiële Website

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Râmen x JaME: Bands Contest – De winnaar is bekend!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?