SIGH in 2013 naar Nederland en België

Net heeft de black metal band SIGH een aantal data bekend gemaakt van hun planning voor 2013. Al bekend was dat de band naar Nederland zou komen voor een optreden op het Afterburner evenement op Roadburn 2013. Maar ook is bekend gemaakt dat de band naar België komt voor een optreden op het Durbuy Rock Festival.

Roadburn 2013: SighDe 17de editie van het Durbuy Rock Festival vindt plaats in Bomal-Sur-Ourthe in België op vrijdag 19 en zaterdag 20 april. SIGH zal optreden op vrijdag 19 april.

Twee dagen later (21 april) zullen ze spelen op Roadburn. Roadburn is een jaarlijks evenement dat zich richt op psychedelische, avant-garde, doom of andere variaties van die de grenzen durven te overschrijven qua muziek. Roadburn 2013 loopt van donderdag 18 april tot zondag 21 april in de 013 in Tilburg. Roadburn is zelf uitverkocht, maar voor het Afterburner evenement zijn er nog steeds kaartjes te koop.

De complete planning van de band in 2013 is nog niet bekend, tot op heden zijn er 4 data bekend in Europa, maar dit zullen er langzaamaan meer worden. Mochten de band meer data in Nederland en/of België spelen, dan zal dit te lezen zijn op deze blog.

Data die al bekend zijn:
19 april: Durbuy Rock Festival, België
21 april: Roadburn Festival Afterburner, Nederland
9 juli: Under the Black Sun Festival, Duitsland
20 juli: Hammer Open Air, Finland

Bron: SIGH Officiële Facebook, Roadburn Officiële Website

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?