Knappe HITT geeft intiem concert in Den Haag

HITT @ 330 live, Den HaagOp vrijdag 7 december kwam HITT speciaal naar Nederland voor een optreden in Den Haag. HITT heeft vaker in Nederland opgetreden, waaronder een optreden op Animecon in 2009 en de p60 in 2010.

Dit keer is er gekozen voor een podium met een knus gevoel, cultuurpodium 330 live in Den Haag. De ruimte was groot genoeg voor de hoeveelheid concertgangers die HITT (weer) live wilden bewonderen. Ondanks de waarschuwingen van het KNMI, er werd immers een code oranje afgeroepen op deze dag, kwamen er toch fans op het concert van HITT af.

HITT @ 330 live, Den Haag

Voor het optreden  van de Japanse zanger kon starten liet een DJ het publiek een beetje opwarmen met alternatieve muziek. Na een mededeling van Râmen Events kon de zanger eindelijk starten met zijn performance. Het podium waar HITT op stond is niet hoog en daarbij kon HITT makkelijk zijn publiek op het podium begeleiden om te dansen op het liedje LaLiLaLuLaLoLa. De meiden die door HITT uitgekozen waren om met hem te dansen op het podium leken het enorm naar hun zin te hebben. Na het dansje met HITT kregen ze een knuffel en konden ze weer mengen in het publiek. HITT is  een entertainer, zo weet hij iedereen aan te spreken met zijn ogen en zijn mond. Dit alles werd zeer gewaardeerd door het publiek, dat dat liet horen aan de zanger.

Al met al een zeer geslaagd concert met een intieme setting. HITT @ 330 live, Den HaagNa zijn optreden van ongeveer anderhalf uur, kon iedereen met hem op de foto en handtekeningen van hem krijgen. Uiteindelijk eindigde de ontmoeting met de knappe zanger met een kringgesprek waarbij het publiek en de zanger bij elkaar zaten om even te babbelen. Het zag eruit als een gezellige aangelegenheid. Daarnaast gaf het aan dat de zanger behoorlijk bereikbaar is en relaxed tegenover zijn publiek. Uiteindelijk moest het publiek afscheid nemen van HITT, hij moest weer terug richting België om de volgende dag in Frankrijk op te kunnen treden.

HITT heeft met zijn publiek een belofte gemaakt dat hij zou terugkomen, maar ook het publiek dat aanwezig was. Wij hopen hem dan ook snel weer te mogen verwelkomen in Nederland.

Foto’s door: Francisca Hagen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

7 gedachten over “Knappe HITT geeft intiem concert in Den Haag

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?