Eerste editie Coalescaremonium met DJ SiSeN en GPK

Het is meer een gothic event dan een Japans event, maar we hebben goede redenen om er een blogbericht over te schrijven. Coalescaremonium heet het evenement, de eerste editie zal plaatsvinden op 16 maart in Brussel.

COALESCAREMONIUMDe grote namen van de eerste editie zijn ASRAI (uit Nederland), DJ ALCEMY (uit Griekenland), DJ SiSeN (uit Japan) en DJ CHAVAKIAH (uit België). Gister werd bekend wie de mystery guest is van deze avond: Gothique Prince Ken. Beter bekend als GPK van GPKISM.

Coalescaremonium zal plaatsvinden in Le Bouche-à-Oreille aan de Rue Félix Hap 11 in Brussel. De ticketverkoop zal deze maand beginnen en zal rond de 25 euro zijn. Meer informatie is hier te vinden: http://www.coalescaremonium.info

COALESCAREMONIUMCoalescaremonium is een halfjaarlijks internationaal gothic gebeuren dat georganiseerd wordt door Discipilus en Nocturne – beide artiesten – die lang actief zijn in de Belgische underground scene. Zij hebben de handen ineen geslagen om een evenement te organiseren waar muziek, feest, mode en dans van diverse gothic scene sub-genres centraal staan. Het evenement wordt geopend met een live band optreden en zal doorgaan met twee dansvloeren waarbij muziek gedraaid wordt van aggrotech/industrial tot afwisselende gothic sub-genres. Daarnaast is er ruimte voor een kunsttentoonstelling en professionele foto-studio om de avond compleet te maken.

Elke editie van Coalescaremonium heeft een thema. Voor de eerste editie zal het een formeel feest zijn (donkere avondkleding) met een scherpe neo-Japanse ondertoon.

Bron: Coalescaremonium Officiële website & Coalescaremonium Officiële Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Eerste editie Coalescaremonium met DJ SiSeN en GPK

  • 7 januari, 2013 om 12:22
    Permalink

    O yeah, meer Japanners in België! Geweldig!

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?