London Anime Con – 9 & 10 februari

alcon_banner1De London Anime Con klinkt veelbelovend met meer dan vijftig evenementen en optredens. Het valt zeker op dat Caitlin Glass, die je kent als voice over in ondermeer Fullmetal Alchemist, ADAPTER。en Gunji hier als gast aanwezig zullen zijn. Die twee laatste als onderdeel van hun Europese tour. Het zal de eerste keer zijn dat ze in Engeland optreden.

Tussen de activiteiten zie je ook een direct dat er zaterdagavond een karaoke avond op de planning staat, maar ook tal van Cosplay en Manga Workshops. Ook is er een zaal waar constant anime te zien is.

Je moet wel 18 jaar of ouder zijn op het moment dat de conventie plaatsvindt!

De prijzen:

Heel weekend inclusief feestjes £ 16
Zaterdag (hele dag) £ 9
Zaterdag van 18u tot 01u £ 4
Zondag (hele dag) £ 7
Zondag van 18u tot 01u £ 4

Wanneer je je kaartje aanschaft kan je kiezen om een Conbadge extra te nemen en ook een T-shirt te bestellen.

Mocht je deze editie niet kunnen bijwonen, dan krijg je nog een kans later dit jaar op 27 en 28 juli.

Meer info:    http://www.londonanimecon.com/

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “London Anime Con – 9 & 10 februari

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?