Kanon Wakeshima op Japan Expo Sud in Frankrijk

Leuk nieuws voor Kanon Wakeshima fans! Kanon Wakeshima zal maar liefst twee keer optreden op de vijfde editie van Japan Expo Sud. Daarnaast zal ze er ook aanwezig zijn met een showcase, deelnemen aan een talkshow en zelfs een teken- en signeersessie houden. Deze expo vindt plaats van 1 tot en met 3 maart in Parc Chanot-Marseille in Frankrijk.
kanonprofilbis

Een kaartje voor vrijdag kost je 9 euro, voor zaterdag kost je 13 euro en voor zondag zal de prijs 12 euro bedragen.

Wil je  alle 3 de dagen aanwezig zijn, dan heb je ook 2 opties. Het verjaardag ticket kost je 37,50 euro en geeft je het recht op enkele souvenirs, nl. een T-shirt, badges en een poster van het festival. Er is ook een gewoon driedaags ticket voor 27,50 euro.

De verdere planning van het festival is nog niet bekend. Hou daarvoor de site in de gaten!

Kanon Wakeshima is een zangeres en celliste. Haar producer is muzikant en modedesigner Mana, die we kennen van Moi dix Mois.

Kanon Wakeshima is sinds 2008 actief, voornamelijk met solo muziek. Ze was eerder al eens in Europa te zien als duo KanonxKanon, met Kanon van An Cafe.

Bron: Japan Expo Sud

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

3 gedachten over “Kanon Wakeshima op Japan Expo Sud in Frankrijk

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?