Update: AMARANYX in Duitsland

AMARANYXSinds vanavond 18.00 uur zijn de tickets voor het concert van AMARANYX op 2 maart te Keulen verkrijgbaar.

De prijs voor een normaal kaartje bedraagt 22 euro. Er was ook een mogelijkheid om een VIP-ticket te kopen voor 15 euro extra. Met deze ticket kan je eerder naar binnen, de band ontmoeten en ermee op de foto en handtekeningen krijgen. Maar deze raakten binnen een uur uitverkocht!

Je kan maximum 4 tickets in één keer kopen. Dit kan via de site van astan-magazin. Het concert zal plaatsvinden in de MTC club (Zülpicher Strasse 10 50674. Keulen).

De dag na dit optreden zal er ook nog eentje plaatsvinden in Hamburg in het Völkerkundemuseum om 17u30, als afsluiting van de bezoekersdag. De inkom bedraagt tussen de 3 en 7 euro. Een prachtkans, voor zo’n prijsje.

Dit optreden is in het kader van ‘Hina-Matsuri’ ofwel meisjesdag, beter bekend als het perzikbloesemfestival, waar het museum aandacht aan besteed. Voor meer info over dit optreden en de dag zelf kan je terecht op de Duitstalige site van het Völkerkundemuseum.

Er is een extra datum toegevoegd! AMARANYX zal ook aanwezig zijn op Japan Expo Sud, waar ook Kanon Wakeshima een optreden geeft. AMARANYX zal de eerste dag van deze conventie aantreden, op 1 maart. Een kaartje voor die dag betaal je slechts 9 euro!

Deze concerten van AMARANYX in Duitsland en Frankrijk zijn in samenwerking met Astan Magazine en Râmen Events geregeld.

Informatie concert in Völkerkundemuseum bijgewerkt.
Nieuwe datum bekend gemaakt!
Laatst bijgewerkt op 8 februari 2013 om 12:28 uur

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?