Yamato: uitgebreide Nederland en België tour 2013!

Yamato | Photographer: Hiroshi Seo倭 -Yamato – The Drummers of Japan hebben een mooie tour op de planning staan. De tour omvat onder andere Taiwan, Japan en ook wat Europese landen. Vrijdag begint de tour door het Verenigd Koninkrijk, daarna doen ze Oost-Europa nog aan en dan is het aan ons! Tussen 19 april en 12 juni 2013 is er een zeer uitgebreide Nederland en België tour, met maar liefst 40 optredens! Een lange lijst dus, iets te lang om hier te plaatsen. Een overzicht van alle data vind je hier terug. Voor tickets ga je best kijken naar de pagina van de desbetreffende zaal.

The drummers of Japan zullen ons een heus spektakel geven met hun laatste show ‘Rojyoh – The Beat on the Road’. Met deze show vieren ze hun 20 jarig bestaan. Ze laten je zien hoe het traditionele Japanse drummen eruit ziet. Hieronder kunnen jullie kijken naar een promotiefilmpje dat gemaakt werd voor ze gingen toeren in Taiwan:

Deze groep van drummers werd in 1993 opgericht. Het is een groep Taiko drummers, de traditionele Japanse drums, in al hun formaten. Ze trainen samen en treden zo ongeveer overal ter wereld op. Heel wat mensen mochten dit al bewonderen, ga jij dit jaar ook kijken naar dit spektakel?

Bron: OHP

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

4 gedachten over “Yamato: uitgebreide Nederland en België tour 2013!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?