Animator: The Previews – Redline

In samenwerking met Filmfreak, laat de Melkweg Cinema elke laatste vrijdag van de maand een film zien onder de naam Animator: The Previews. De films die te zien zijn, zijn gloednieuwe Japanse anime releases. Aanstaande vrijdag 22 februari is de film Redline te zien.

Berooid coureur JP probeert via races aan zijn geld te komen. Hoewel hij maar bar weinig overwinningen op zijn naam heeft staan, is hij dankzij zijn ouderwetse look en veelvuldige crashes erg poulair bij fans uit alle hoeken van de Melkweg. Onverwachts dient zich een kans aan zijn droom te verwezenlijken: als eerste de finish halen van de legendarische Redline-race.

Aanvang is om 20.00 uur. En een kaartje kost je €7,00. Met korting is het €6,00. Je kan korting krijgen als je een CJP/Cultuurkaart, Melkweg-card, Melkweg maandlidmaatschap hebt of student bent.

De Melkweg Cinema zit aan de Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam, nabij het Leidseplein, rechts achter de Stadsschouwburg.

Bron: Melkweg

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?