Gunji x ADAPTER。 doen harten smelten in P60, Amstelveen

Vandaag vertel ik over mijn beleving van het concert van Gunji x ADAPTER。. Dit concert viel op de mooiste dag van februari, namelijk Valentijnsdag. En hoe beter die dag te spenderen, dan met mijn goede vriendin Fran op pad te gaan en naar super muziek te luisteren?

Dus bezakt en bepakt met kadootjes voor de artiesten en een compleet Valentijns outfit gingen wij op weg naar Amstelveen P60. Het was een winderige en sneeuwachtige dag en koud hadden we het zeker. Maar dat mocht de pret niet drukken en het is natuurlijk een goed excuus om lekker aan de koffie verkeerd te gaan zitten. Omdat Fran staffmember is, waren wij al vroeg aanwezig bij de P60. Tot mijn verbazing waren we toch niet de eerste, maar om nou een nummertje op mijn hand te laten zetten ging me iets te ver. Dus zijn wij in het tegenover gelegen eetcafe gaan zitten om te wachten totdat Fran naar binnen mocht en ik nog even wat ging eten.

De deuren van P60 zouden open gaan om 19:30 en een uurtje van tevoren besloot ik om te kijken in de bar van P60 die ernaast zit. Wat een feestje zeg, naast dat het een super leuk barretje was zaten er al veel fans. En wat zien die er toch leuk uit zeg, pruiken, lolita outfits en hoedjes. Kleurrijk en zo divers, ja dat is voor mij een feestje voor het oog. Tevens voelde ik me een stukje beter over mijn outfit, aangezien ik bijna nooit een jurkje draag, laat staan een hoedje. Dus met een gerust hart heb ik mij daar in de toilet omgekleed.

gunji x ADAPTER。 P60

En toen gingen de deuren open. Blij ging ik naar binnen, benieuwd naar hoe het er allemaal uit zou zien. En zowaar kwam ik bij de eerste bar Pluk (as33kawaii) tegen. Na een knuffel en mijn spullen te hebben gedropt bij de garderobe, gingen wij nog een trapje op naar het podia. Na een klein tijdje nog te hebben gebabbeld en wat foto’s te hebben gemaakt, dimden de lichten en was het tijd voor ADAPTER。.

gunji x ADAPTER。 P60Met zijn grote ADAPTER。 bril en los hangende kimono, ging ADAPTER。 aan de slag. Het mooie vond ik dat na een klein intro de zaal begon met dansen. En na een paar nummers was niemand meer te houden. Opzwepend en energiek was de muziek van ADAPTER。 en het nam bezit van ons. De kou en sneeuw van die dag waren vergeten en daarvoor in de plaats kwam er hitte en zweet. Zijn interactie met het publiek was vrolijk. Ik kreeg ook echt het gevoel dat hij iedereen blij en vrolijk wilde maken en ik ben er van overtuigd dat het hem ook gelukt is. Daarnaast leerde hij ons ook een mini dansje met het nummer Please Please You. Het was geweldig om heerlijk energiek te dansen op zijn muziek en er helemaal in op te kunnen gaan. Zeker omdat naast mij Pluk ook zijn hart uit zijn lijf danste en Fran tussen het foto’s maken ook mee danste. Na het laatste nummer moest ik ook echt even op adem komen en afkoelen. Ik hoop dat ADAPTER。 Nederland nog vaak met een bezoek vereerd en iedereen laat dansen dansen dansen.

gunji x ADAPTER。 P60

Na een korte pauze kwam Gunji het podium op. Wauw, alle meiden gilden en stiekem snap ik wel waarom. Wat een podiumbeest is hij! Ondanks dat hij niet veel plek innam op het podium, vulde hij toch de complete zaal met zijn aanwezigheid. Ook mij kreeg hij al snel aan het dansen en ik bleef maar gaan. Maar in gunji x ADAPTER。 P60plaats van compleet op te gaan in de muziek bleef ik ook naar hem kijken. Ik moest naar hem kijken. Zien wat hij ging doen, want het maakte niet uit wat hij deed. Alles wat hij deed was interessant en intrigerend. Zeker toen hij op een gegeven moment zijn flesje water pakte en in plaats van drinken sproeide hij het over het publiek heen. Fantastisch!! Ik hou wel van dat soort interactie. En dat was niet alles, hij besloot ook om te stagediven. Geweldig!! Want hij deed het niet 1 keer maar wel 6 keer en iedere keer werd hij netjes opgevangen. Zijn toegift was ook van wereldklasse. Met ontbloot bovenlijf zong hij de zaal plat. Ik gunji x ADAPTER。 P60denk dat ik stiekem nog steeds een beetje moet bekomen van de aanspannende buikspieren, waaraan je kon zien hoe hij de lucht uit zijn onderbuik omhoog stuwde naar zijn stembanden en uithalen maakte waar ik kippenvel van kreeg. Ik kreeg echt het gevoel dat hij zong vanuit zijn tenen. En ook toen hij van het podium afliep had ik een goed momentje nodig om bij te komen. Ik hoop dat ook hij nog vaak naar Nederland komt en hij ons weer laat dansen, maar ook zodat we nog eens vol bewondering naar hem kunnen kijken.

Gunji x ADAPTER。 P60

Het was een geweldig concert en ik zit er nog steeds helemaal vol van. Een betere Valentijnsdag heb ik niet kunnen wensen en met mijn nieuwe cd’s  zal ik dat gevoel nog wel een lange tijd kunnen vast houden.

Bedankt voor het lezen lieve mensen en tot de volgende keer maar weer.

Foto’s door: Francisca Hagen

sjooisu-san

have fun ^^

5 gedachten over “Gunji x ADAPTER。 doen harten smelten in P60, Amstelveen

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?