Hiromi Trio Project komt naar Nederland

http://www.hiromimusic.com/Hiromi Uehara is een Japanse pianiste en componiste die haar debuut maakte in 2003. Sinds toen is ze een vaste waarde in de internationale Jazz scene. Op jonge leeftijd speelde ze met Chick Corea en daarna ontwikkelde ze haar eigen flamboyante stijl, waardoor ze al snel als popster werd beschouwd in Japan.

Hiromi komt met haar Hiromi Trio Project naar Nederland. Het optreden in Nederland vindt plaats in zaal De Boerderij in Zoetermeer op 1 mei. Ze treedt niet alleen op, maar zal worden vergezeld door de Amerikaanse topbassist Anthony Jackson en superdrummer Simon Phillips. Hiromi staat bekend voor haar mengelmoesje van fusion, jazz en electropop. Zo maakt ze de jazzmuziek meteen ook wat toegankelijker.

Dit Trio kan je dus verbazen met hun unieke sound. Drie mensen op 1 podium, die elk op hun manier reeds grote faam vergaarden. Dit moet een spektakel opleveren! Een kaartje voor dit unieke optreden is verkrijgbaar voor 32 euro (exclusief servicekosten).

Het optreden in Nederland is niet het enige optreden dat Hiromi zal doen. Ze doet namelijk een hele tour met haar Trio Project. Hieronder vallen nog optredens in onder andere Frankrijk, Duitsland en Italie, maar ook in New York en San Francisco! De tourplanning kan je terugvinden op de OHP van Hiromi.

Een voorsmaakje zie je hier (uit een optreden in 2011):

Bron: Facebook en OHP Hiromi

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?