OROCHI’s Europese tour compleet

orochi flyerDe Europese tour van OROCHI begint binnenkort, maar de planning is net rond. De Europese tour gaat van start op Made in Asia, waarbij de band op 8 en 9 maart zich laat zien. De band zal tussendoor in Duitsland, Rusland, Frankrijk, Nederland, Tsjechië  Oekraïne  Luxemburg en  Zwitserland te zien zijn. Op 16 maart zal de band optreden in Den Haag. De tour eindigt, na een kleine maand touren, op 1 april in München, Duitsland.

Op Made in Asia zal de band hun allernieuwste mini album “Hyakka Ryoran” presenteren, die vanaf dat moment te koop zal zijn tijdens de Europese tour.

Voor de gitarist Yukimura is dit de laatste tour in de band OROCHI. Hij besloot de band te verlaten om verder te gaan in zijn nieuwe band Xrista als Lyo (椋).

De Europese tour is 1 van de prijzen die de winnaar van de eerste Bands Contest van Râmen Events en JaMe heeft gewonnen.

Bron: Râmen Events

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?