CYCLAMEN speelt op Euroblast

De metalband CYCLAMEN zal op het Duitse Euroblast spelen dit jaar. De vernieuwde band zal te zien zijn tussen 11 en 13 oktober. Oktober is ook de maand dat de nieuwe plaat Ashura van CYCLAMEN zal uitkomen. Het is de negende editie van Euroblast dat in het Essigfabrik in Keulen plaatsvindt en de tweede keer voor CYCLAMEN om te spelen op het festival. Of dit optreden betekent dat de band gaat touren in Europa is nog onbekend. De voorverkoop van Euroblast is inmiddels van start gegaan.

cyclamen

CYCLAMEN (spreek uit: Shikuramen) is een project van Hayato Imanishi. Het startte origineel als eenmansband, maar inmiddels heeft de band diverse line-up veranderingen ondergaan. De band is zelfs een tijdje gestopt, maar Hayato besloot uiteindelijk om CYCLAMEN weer tot leven te brengen. Momenteel bestaat de band uit Hayato Imanishi, Takashi Katsunori en Hiroshi Muzuno (Arise In Stability).

Bron: CYCLAMEN Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

5 gedachten over “CYCLAMEN speelt op Euroblast

 • 13 maart, 2013 om 16:41
  Permalink

  Die Duitsers hebben weer eens geluk :)

  En amai, dit nieuwtje komt wel erg vroeg! Zo kunnen we eventueel aan het sparen slaan ;)

  Reactie
  • 13 maart, 2013 om 16:42
   Permalink

   Ik dacht precies hetzelfde: wat zijn ze vroeg met melden. Meestal melden ze het een paar maanden vantevoren! Maar genoeg tijd om te sparen. Maar wie weet plannen ze nog een tour, zou leuk zijn!

   Reactie
 • 14 maart, 2013 om 21:09
  Permalink

  oeh klinkt wel spannend, een tour zou zeker leuk zijn. Zeker als die (in mijn geval) een beetje buiten de vakanties zal zijn. (sorry vakantiegangers)
  ^^

  Reactie
  • 15 maart, 2013 om 15:42
   Permalink

   We zullen zien! We houden de band in de gaten!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?