Vampillia in mei op Europese tour met Nadja

Vampillia uit Osaka zal met het Canadees/Duitse duo Nadja in Europa touren. In 2012 brachten ze gezamelijk het album “The primitive world” uit dat alleen in Japan werd uitgebracht en dit was één van de redenen om een Europese tour in te plannen.

vampiliaDe Europese tour begint op 15 mei in België en eindigt op 26 mei in Duitsland.

Op woensdag 15 mei zullen ze optreden in Magasin4 in Brussel, België. Concert start om 19.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur.  Je kan alvast je plaats reserveren via de website van Magasin4.

Maar liefst twee optredens zijn er gepland in Nederland! Donderdag 16 mei treden Nadja en Vampilia op in OCCII in Amsterdam. De zaal is open om 21.00 uur. De avond wordt gestart door de extra band Jag Hatar. De avond eindigt rond middernacht. Deze avond kost je €7,-.

Vrijdag 17 mei reizen ze af naar de DB’s in Utrecht. Deze avond kost je €8,- en geeft je een avondje vermaak met een extra band genaamd Aluk Todolo. De zaal van de DB’s is open om 21.00 uur.

Vampillia, gestart in 2009, heeft zichzelf onder het genre Brutal Orchestra geplaatst. De combinatie van klassieke instrumenten, hevige gitaren en drums, operazang en death metal grunts, tegelijkertijd verkennend in de genres van drone, noise, doom en pop maakt het een interessant geheel.

Bron: Nadja Facebook, Vampillia Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Vampillia in mei op Europese tour met Nadja

  • 18 maart, 2013 om 20:36
    Permalink

    hey in de OCII dat is nog eens leuk, wel een latertje maar wel leuk om naar toe te gaan en de zaal is zowie zo al naar mn smaak ^^

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?