Animator: The Previews – Memories

In samenwerking met Filmfreak, laat de Melkweg Cinema elke laatste vrijdag van de maand een film zien onder de naam Animator: The Previews. De films die te zien zijn, zijn animeklassiekers of gloednieuwe animereleases. Aanstaande vrijdag 29 maart is de film Memories ( uit 1995) te zien van de geroemde regisseur Katsuhiro Otomo (Akira).

Memoires bestaat uit drie aparte sciencefiction verhalen. In het eerste verhaal, ‘Magnetic Rose’, worden vier ruimtereizigers naar een verlaten ruimteschip gelokt dat een wereld bevat, gecreëerd door de herinneringen van een vrouw. In ‘Stink Bomb’ transformeert een jonge laboratorium assistent zichzelf per ongeluk in een biologisch wapen, gezet op ramkoers naar Tokio. Het laatste verhaal, ‘Cannon Fodder’ vertelt over een dag in het leven van een stad wiens enige doel het is om kanonnen af te vuren naar een onbekende vijand.

Aanvang is om 20.00 uur. En een kaartje kost je €7,00. Met korting is het €6,00. Je kan korting krijgen als je een CJP/Cultuurkaart, Melkweg-card, Melkweg maandlidmaatschap hebt of student bent.

De Melkweg Cinema zit aan de Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam, nabij het Leidseplein, rechts achter de Stadsschouwburg.

Bron: Melkweg

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?