YaYCon 2013: Terug naar de toekomst

yaycon2013Nog eventjes wachten en dan is het weer zover voor YaYCon. Dit keer niet in Enschede, maar in het Icoontheater in Amersfoort! YaYCon staat voor Yaoi en Yuri, maar richt zich niet alleen hier op. De conventie richt zich ook op Sci-fi.

Thema voor deze vierde editie van YaYcon is ‘Back to the Future’. Dat betekent dat YaYCon 2013 een trip door de geschiedenis van anime en manga, maar ook een tocht naar de toekomst is. De conventie gaat van start om 10 uur in de ochtend en eindigt om 6 uur in de avond. Dat betekent dat er 8 volle uren vol vermaak gepland staat. Er zullen diverse lezingen en panels zijn over onder andere fan fiction en cosplay. Er zullen ook diverse workshops zijn, wedstrijden, een game room en een dealer room. Het complete programma is nog niet online, maar zal binnenkort online gezet worden.

En dat is nog niet alles! Genoeg te zien en te doen! Een ticket kost je €17,50 en kan online besteld worden. Het Icoontheater is te vinden aan de Leeghwater 1-3 en is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Het bevindt zich op 2 minuten afstand van treinstation Amersfoort-Vathorst. Let op: YaYCon is voor 16 jaar en ouder.

Bron: YaYCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?