Driedaagse Europese tour voor 砂月-SATSUKI-

satsuki砂月-SATSUKI- heeft een nieuwe tour aangekondigd. De tour heet “3 days in Europe – Scene of “LUMINOUS”. Zoals de titel van de tour al zegt gaat het om drie dagen. 砂月-SATSUKI- zal optreden in Parijs, München en Poznan.

De driedaagse tour begint op vrijdag 21 juni in LA BOULE NOIRE in Parijs in Frankrijk. De zaal gaat om 19.00 uur open en het concert gaat van start om 20.00 uur. Op zaterdag 22 juni zal hij in Garage Deluxe optreden in München in Duitsland. De zaal gaat om 18.00 uur open en het concert gaat van start om 19.00 uur. Kaartjes voor deze twee concerten kosten €29,00. De laatste dag van zijn tour is op zondag 23 juni in Blue Note in Poznan in Polen. De zaal gaat om 18.00 uur open en het concert gaat van start om 19.00 uur. Een kaartje voor dit concert kost €24,00.

Na elk concert is er een signeersessie. 砂月-SATSUKI- neemt ook support-artiesten mee die hem ondersteunen tijdens deze drie concerten: gitarist SANA (Ex-MASK), bassist Seiya (ex-OTOKAGE) en drummer Aki (Lc5).

砂月-SATSUKI- heeft speciaal voor zijn Europese tour een commentaarvideo online gezet.

砂月-SATSUKI- heeft 7 jaar gezongen in de band RENTRER EN SOI, daarna is hij solo gegaan en heeft hij diverse CD’s uitgebracht. Zijn laatste CD was LUMINOUS dat uitkwam op 9 januari van dit jaar.

砂月-SATSUKI- is al eens vaker in Europa geweest. Hij heeft in 2012 getourd met zanger KAYA. En met Moon Stream was hij dit jaar nog te zien op de Paris Manga.

Bron: Music Japan Plus

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?