TOKYO BRASS STYLE keert terug naar Europa

Vorig jaar tijdens een optreden in de dierentuin van Parijs, had de vrouwelijke fanfare-band TOKYO BRASS STYLE veel succes. Na dat succes komen ze terug naar Europa, deze keer voor een tour!
De meisjes zullen optreden in verschillende culturele centra in Frankrijk en Duitsland, maar ook opnieuw op enkele locaties in Parijs.

TOKYO BRASS STYLE
Concertdata:

13-15 mei: verschillende openluchtconcerten op diverse plaatsen in Parijs (Frankrijk)
16 & 17 mei: Maison de la culture du Japan, Parijs (Frankrijk)
18 & 19 mei: Festival de Cirque et Fanfare, Dole (Frankrijk)
24 mei: Japanische Kulturinstitut, Keulen (Duitsland)
25 mei: Japan-Tag Düsseldorf (Duitsland)

TOKYO BRASS STYLE is een fanfare band uit het land van de rijzende zon. Ze brengen funk, swing en bekende anime-melodietjes. Ze proberen met hun optreden een positieve en aanstekelijke energie mee te geven. Hun carrière van reeds 10 jaar brengt hen nu op het punt om de hele wereld te veroveren en hiervoor beginnen ze in Europa!

Bron: parasite-scene

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “TOKYO BRASS STYLE keert terug naar Europa

  • 10 april, 2013 om 22:53
    Permalink

    Leuk! De bassist van TOKYO BRASS STYLE had trouwens al ontdekt dat je over hen geschreven had. Erg leuk. Jammer dat ze niet in de buurt komen.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?