Perfume naar Europa voor hun tweede wereldtour

Het electro pop trio Perfume komt naar Europa voor een tour. Dit is onderdeel van Perfume’s tweede wereldtour. De dames gaan echter voor het eerst naar Europa en zullen Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk verblijden met een optreden.

perfume

De tour begint op woensdag 3 juli in Keulen. Ze zullen optreden in het Gloria Theater. Ticket prijs is €32,00 exclusief extra kosten. Deuren gaan om 19.00 uur open en de show start om 20.00 uur. De kaarten kunnen gekocht worden vanaf maandag 15 april om 14.00 uur.

Op zaterdag 6 juli zullen de dames optreden in Londen in het O2 Academy Islington. De ticket prijs van dit concert is £20.00 exclusief extra kosten. De deuren zullen om 18.00 uur open gaan. Hoe laat het concert van start gaat is onbekend, de kaarten kunnen vanaf maandag 15 april om 9.00 uur gekocht worden.

Op zondag 7 juli zal de tour eindigen in Parijs. Zij zullen optreden in Le Bataclan. De kaartjes voor dit concert kosten €33,00  exclusief extra kosten. De deuren gaan open om 19.00 uur en het concert gaat om 20.00 uur van start. Kaartjes kunnen vanaf heden gekocht worden.

Voor deze tweede wereldtour is een speciale website in het leven geroepen met alle informatie over de concerten. Daarnaast kan je ook video’s en foto’s bekijken van de vorige wereldtour van de dames.

Perfume (パフューム) is een all-female groep uit Hiroshima. Zij maken muziek die in de genres pop, techno, electro en synthpop vallen. Perfume is actief sinds 2001 en bestaat uit zangeressen Ayana Ōmoto, Yuka Kashino en Ayaka Nishiwaki.

Bron: Officiële Website Perfume

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Perfume naar Europa voor hun tweede wereldtour

  • 15 april, 2013 om 09:20
   Permalink

   Precies! En natuurlijk dat ze terugkomen en meer data zullen doen. :-)

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?