JAM Project, Zwei en Aoi Eir naar AnimagiC 2013

In het Duitse Bonn van vrijdag 26 tot zondag 28 juli zal de 15de editie van het evenement AnimagiC georganiseerd. Deze conventie startte in 1999 in Koblenz, maar niet naarmate de jaren nam de populariteit toe. Het evenement verplaatste dus naar de huidige locatie in 2006, naar de Beethovenhalle, die een stuk groter was dan hun vorige locatie.

JAM ProjectDit evenement biedt elk jaar ook diverse optredens van artiesten aan. Dit jaar zullen Zwei, Aoi Eir en JAM Project aanwezig zijn. Laatstgenoemde zal ook een Q&A en signeersessie houden op vrijdag en zaterdag in de Festsaal.

JAM Project (JAM staat voor Japan Animationsong Makers) is al actief sinds 2000. De groep maakt anime music en bestaat uit diverse zangers en zangeressen die bekend zijn in de industrie. Vorig jaar had JAM Project nog de handen ineen geslagen met Animetal USA voor een gelimiteerde nationaal concert tour onder de noemer Japan-America Anison Summit.

Eir AoiOok Aoi Eir treedt twee keer op. Vermoedens gaan uit dat ze haar nieuwe album  BLAU zal promoten en hieruit dus ook nummers zal spelen. De fans zullen ook de gelegenheid hebben voor een Q&A en een signeersessie. Wanneer deze optredens precies plaatsvinden op dit driedaagse evenement is nog niet bekend gemaakt.

VZweioor Zwei is ook nog niet bekend wanneer zij optreden. Het popduo dat bestaat uit zangeres Ayumu en bassiste Megu zal eenmaal optreden in de Festsaal en eenmaal buiten op het podium. Dit duo werd opgericht in 2003 en de naam staat voor de twee verschillende soorten muziek die ze brengen. 24 april brengen zij hun nieuwe single Re:Set uit, de opvolger van Junjou Spectre die uitkwam op 21 november 2012.

AnimagiC heeft veel meer in petto dan alleen deze optredens. Zo kan je verschillende workshops volgen en allerhande kraampjes bezoeken. Er zal ook een Cosplay-wedstrijd zijn en een fanart wedstrijd.

Bron: AnimagiC

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

3 gedachten over “JAM Project, Zwei en Aoi Eir naar AnimagiC 2013

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?