Animecon kondigt ALTIMA aan

ALTIMAEr is een nieuwe naam bekend gemaakt die zal optreden tijdens de conventie Animecon. ALTIMA zal optreden op zaterdagavond, 1 juni in het World Forum Theater in Den Haag.

De band werd opgericht in september 2010 door rapper MOTSU van m.o.v.e.. De twee andere bandleden zijn zangeres MAON en componist en producer SAT van fripSide.  Rapper MOTSU was vorig jaar ook te zien op Animecon, voor hem is het dus geen primeur. ALTIMA maakte ondermeer de ‘I’ll believe’ en ‘ONE’ voor de anime ‘Shakugan no Shana’ en ook ‘Accel World’ werd hun song gekozen, namelijk hun derde single ‘BURST THE GRAVITY’.

Animecon, ook wel bekend als Anime 2013, is in het weekend van 31 tot 2 juni in Den Haag. Meer informatie over de conventie is te lezen in dit blogbericht.

Bron: Animecon

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

2 gedachten over “Animecon kondigt ALTIMA aan

 • 22 april, 2013 om 08:49
  Permalink

  Leuk hoor! Ik ga helaas de vrijdag dus zal ze niet zien maar wens anderen veel plezier :)

  Reactie
  • 24 april, 2013 om 17:29
   Permalink

   Jammer, volgende keer beter! Ik denk dat de vrijdag ook erg leuk is! :)

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?