HITT terug naar Europa voor lentetour

HITTtour

Om het lenteseizoen af te maken voor Râmen Events zal de zanger HITT nogmaals Europa ingaan voor een tour. Zijn optreden in Den Haag beviel hem, dus hij komt nogmaals de hofstad bezoeken op donderdag 6 juni. Daarnaast zal hij op de boot La Legia optreden in Luik op zondag 2 juni.

Het concert in Den Haag gaat van start om 21.00 uur. De zaal is al geopend om 20.30 uur. Kaartjes kosten in de voorverkoop €12,- en aan de deur €15,-. Over de kaartverkoop van Luik en andere concerten is nog weinig bekend. Hou hiervoor de website van Râmen Events in de gaten.

Andere concerten die bekend zijn:

Zaterdag 1 juni: Annecy, Frankrijk
Zondag 2 juni: La Legia – Luik, België
Donderdag 6 juni: 330 live – Den Haag, Nederland
Vrijdag 7 juni: Bar Live 301 – Roubaix, Frankrijk
Zaterdag 8 juni: Garage Deluxe – München, Duitsland

Op 18 april kwam HITT’s allernieuwste single ‘WILD KISS’ uit, waarvan ik nog steeds vermoed dat het geïnspireerd is op zijn bezoek aan Den Haag afgelopen december.

Bron: Râmen Events, 330 live

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “HITT terug naar Europa voor lentetour

 • 24 april, 2013 om 13:45
  Permalink

  HITTO HITTO!!!! ik kom sowieso!!! naar Den Haag!… naja xD als t lukt offcourse!! maar ik MOET. :D

  Reactie
 • 24 april, 2013 om 14:16
  Permalink

  Ik denk zelf dat ik wel ga.. Voor nu maar laat het nog even open. Er is nog tijd genoeg om het kaartje te halen. Flink promoten voor m, zou erg leuk zijn als het deze keer een stuk drukker is. Was ook een beetje zijn request ;)

  Reactie
  • 25 april, 2013 om 10:25
   Permalink

   Dat is inderdaad zo. Vorige keer werd het concert ook kort van te voren aangekondigd. Daarbij was er ook problemen met de kou en sneeuw. Laten we voor HITT hopen dat dat in juni niet het geval zal zijn!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?