Calmando Qual Europese tour: alle data op een rijtje

Nog een klein weekje wachten en dan gaat de Europese tour van de visual kei band Calmando Qual van start. We hebben hier al eerder over bericht op AVO blog, maar wij zetten normaliter alle tourdata op een rijtje. Zo ook hier!

cq_eu_tour2013

De mannen van Calmando Qual zullen optreden in diverse landen in Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Luxemburg, Belgie en Nederland. Nog één datum is nog niet ingevuld en dat is 11 mei. Hou de website van Râmen Events in de gaten voor de invulling van deze datum. Voor het concert van München zal VANIRU de supportband zijn van de avond.

En zoals bekend zullen de mannen van Calmando Qual samen met PLUNKLOCK optreden in Roubaix, Keulen en Utrecht. Kaartjes voor het concert in Utrecht kosten €25,- exclusief servicekosten. De zaal is open om 18.00 uur. Het concert gaat om 18.30 uur van start.

Calmando Qual heeft speciaal voor de Europese fans een video gemaakt:

Bron: Râmen Events

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Calmando Qual Europese tour: alle data op een rijtje

 • 14 mei, 2013 om 01:29
  Permalink

  Dus voor Utrecht

  17:00 begin VIP
  18:00 Deuren open
  19:00 Start concert Plunklock (ca.70min)
  daarna ff pauze
  Calmando Qual zal denk ik rond half 9 spelen.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?