Datum en locatie Nishicon 2013 bekend

Nishicon2013Vandaag heeft Stichting Nishi bekend gemaakt waar en wanneer Nishicon’s editie van dit jaar, genaamd Colors & Crazy, zal plaatsvinden. De derde editie van Nishicon zal plaatsvinden op zaterdag 16 en zondag 17 november. Dit jaar is gekozen voor een andere locatie dan de voorgaande jaren, namelijk in Businesscenter Dekker in Zoetermeer.

Deze conventie heeft heel wat interessants te bieden. Ze organiseren steeds een aantal competities en contests, maar ook lezingen en workshops waarbij je meer kan leren over jouw favoriete Japanse hobby’s. Ook hebben ze een 18+ programma dat enkel op zaterdag(nacht) plaatsvindt.

Ook hebben reeds een heel aantal standhouders bevestigd. Je zal naar hartenlust kunnen shoppen, kennismaken met typische ambachten en een bezoekje brengen bij de standhouders van andere grote conventies.

Bron: Nishicon

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?