AVO Forum 10 jaar: Winactie #1 – Win een schilderij van La Sjooice

-Deze wedstrijd is gesloten-

Wat gaat de tijd toch snel! Op 16 mei 2003 besloot ik (Fran) spontaan om een forum op te starten. En 10 jaar later ben ik nog steeds bezig met hetzelfde forum en heb ik inmiddels een weblog opgestart! En het verveelt mij nog steeds niet!

Ik vind het zelf erg leuk om de verjaardag van AVO Forum met jullie (leden en lezers) te kunnen vieren. Maar mijn vraag was: hoe ga ik dat doen? Het antwoord werd al snel gegeven: winacties! En die gaan deze komende week van start!

We gaan al direct van start met de eerste winactie van deze maand. Dit is ook meteen onze allereerste winactie op AVO blog! Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door schilderes La Sjooice. Zij heeft op dit moment nog geen website, maar we laten het jullie weten als het online is! La Sjooice laat zich inspireren door manga en Westerse fantasy. La Sjooice heeft voor onze eerste winactie een aantal schilderijen ter beschikking gesteld die jullie kunnen winnen! En wij hopen natuurlijk dat jullie mee gaan doen!

avo10jaar_winactie1
Wat moeten jullie doen om te kunnen winnen?

Doe mee via Rafflecopter! Login en geef aan voor welk schilderij je meedoet. Volg ons op Twitter: @AVOForum en @AVOblog. (voer je twitteraccount in waarmee je ons volgt) Volg ons via Facebook: AVO Forum en AVO blog. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden om extra kansen te maken. Elke dag kan je een tweet versturen via Rafflecopter en de link invoeren in dit systeem. Let op: de eerste vijf taken zijn verplicht om mee te doen met de winactie. Heb je aan alle verplichte taken voldaan? Dan zijn er mogelijkheden voor meer winkansen, waaronder dagelijks een tweet versturen!

a Rafflecopter giveaway

De wedstrijd loopt tot 30 mei 23:59 uur. Op 31 mei 2013 proberen we de winnaar bekend te maken. De winnaar krijgt sowieso ook een berichtje van ons!

Wij wensen jullie heel veel succes!

AVOCommunity

AVO consists of AVO Forum, AVO Blog and AVO Events & Promotion.

8 gedachten over “AVO Forum 10 jaar: Winactie #1 – Win een schilderij van La Sjooice

 • 1 mei, 2013 om 10:24
  Permalink

  Ik vind het een geweldige idee!
  Maar dat had toch niet gehoeven ;)
  Als ik zou winnen zou ik voor Liveriah kiezen omdat ik wel hou van dat meer ”duistere”
  Ook vind ik een sterrenachtergrond erg leuk!

  Reactie
 • 1 mei, 2013 om 13:04
  Permalink

  vette sizzzle good luck iedereen

  Reactie
 • 1 mei, 2013 om 13:34
  Permalink

  Wow leuke actie! Speciale manier om de verjaardag van AVO-Forum te vieren :D. Ik vind beide schilderijen erg mooi. Ik heb gekozen mee te doen voor Liveriah, dit werk beviel me in een oogopslag, mooi hoor! Liveriah trekt me het meest aan vandaar dat ik voor die kies , ze lijkt een bepaalde uitdrukking te geven die past bij haar geheel vind ik..
  Iedereen die meedoet succes! ^^

  Reactie
 • 1 mei, 2013 om 13:38
  Permalink

  Ook ik doe mee met deze actie! Vind het echt een leuk initiatief ^_^

  Ik ga voor Liveriah omdat ik die mooier vind.

  Reactie
 • 1 mei, 2013 om 16:54
  Permalink

  Leuke actie om te organiseren!
  Ook leuk om te zien dat La Sjooic hierin mee wou helpen door de schilderijen beschikbaar te stellen.

  Ik laat deelname achterwege gezien ik geen plek waar deze schilderijen geplaatst kunnen worden, zou het te zonde vinden om ze ergens te moeten plaatsen waar niemand ze ooit nog ziet.

  Reactie
 • 2 mei, 2013 om 19:00
  Permalink

  leuk!!

  ik zou graag Liveriah willen, omdat ik hem mooier en sierlijker vind, ook vind ik die krassen (?) wel wat hebben. en de reden waarom ik meedoe is omdat ik een aantal andere werkjes zag van La Sjooic en ik vind ze mooi :D :D xD

  Reactie
 • 17 mei, 2013 om 13:52
  Permalink

  Leuk dat jullie allemaal meedoen! Vergeet niet dat je dagelijks extra kans kan creëren door een tweet te versturen via Rafflecopter (vergeet niet de URL van je tweet in te voegen)!

  Heel veel succes!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?