Vampillia plakt Londen tour vast aan Europese tour

vampilliaVampillia gaat volgende week van start met een Europese tour met de Canadees-Duitse band Nadja, vandaag liet de band weten dat ze er een korte tour in het Londen er achteraan vastplakken.

Daarnaast zijn er een aantal data toegevoegd aan de Europese tour. De tour gaat een dag eerder van start, namelijk op dinsdag 14 mei in Parijs in Frankrijk. Daarnaast is er een extra Duitse datum bijgekomen, namelijk dinsdag 21 mei in Hamburg in Duitsland. De Europese tour eindigt op 26 mei en een dag later zullen zij al in Londen spelen. De korte tour in Londen bestaat uit 3 data.

De Europese tour is met Nadja, daarbij zal Attila Csihar, beter bekend als de zanger van de Noorse blackmetalband Mayhem en de Amerikaanse drone-doom band Sunn O))), bij deze tour aanwezig zijn. De zanger zal aanwezig zijn van de concerten in Parijs tot en met Wenen, vanaf het begin van de tour tot en met donderdag 23 mei.

Bron: Facebook Vampillia

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?